Kinderdagverblijf Tante pollewop

Nieuws

uurtarieven 1 januari 2019
Tijdens de vergadering van de oudercommissie d.d. 21-08-2018 zijn de tarieven voor 2019 besproken en goedgekeurd. Dagopvang Tante Pollewop en Sjanu... Lees meer

Tijdens de vergadering van de oudercommissie d.d. 21-08-2018 zijn de tarieven voor 2019 besproken en goedgekeurd.

Dagopvang Tante Pollewop en Sjanulke                 € 7.99    

BSO                                                            € 6.89    

 

Per 1 januari dient u deze prijswijziging door te geven bij de belastingdienst.

Voor de netto-tarieven kunt u via www.toeslagen.nl een proefberekening maken.

 

De relatief grote stijging wordt veroorzaakt door de invoering van de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK). Naast een aantal inhoudelijke veranderingen heeft de nieuwe wet gevolgen voor de personele kosten: namelijk, de verplichte invoering van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach en de eis dat er minder baby’s per medewerker geplaatst mogen worden.

Voor één- en geen verdieners is aanvullende informatie beschikbaar i.v.m. gemeentelijke subsidiëring. Deze informatie kunt u opvragen via info@kdvtantepollewop.nl.

Indien u vragen heeft, hulp nodig heeft bij een berekening maken of bij het wijzigen van gegevens bij de belastingdienst, laat het ons gerust weten.

Sluiten
Imke neemt afscheid van alle Tante Pollewoppers!
Na bijna 13 jaar met heel veel liefde en plezier bij Tante Pollewop gewerkt te hebben, gaat Imke 18 oktober afscheid nemen van de kindjes, o... Lees meer

Na bijna 13 jaar met heel veel liefde en plezier bij Tante Pollewop gewerkt te hebben, gaat Imke 18 oktober afscheid nemen van de kindjes, ouders en leidsters bij Tante Pollewop.
Ze heeft een nieuwe uitdaging gevonden op de basisscholen Buggenum en Heibloem. Ze neemt de volgende stap om nog meer te kunnen leren en te geven, nu met een andere doelgroep, namelijk de basischoolkinderen.
Ons team vindt het heel jammer dat we haar gaan missen. En tegelijkertijd gunnen we haar het allerbeste!!

Dank je wel, Imke, voor de mooie jaren bij Tante Pollewop, voor je enorme rust en humor, waar jij de kindjes altijd mee op hun gemak stelde.

Veel succes!

 

Sluiten
Jaaropgaves
De jaaropgave van uw kosten voor de kinderopvang in 2017 zullen begin februari per mail verstuurd worden. Deze jaaropgave wordt é&eac... Lees meer

De jaaropgave van uw kosten voor de kinderopvang in 2017 zullen begin februari per mail verstuurd worden. Deze jaaropgave wordt éénmalig verstrekt. Bewaar deze zorgvuldig. Als u er toch nog één nodig zou hebben, zijn wij genoodzaakt om € 7,50 administratiekosten in rekening te brengen.

Sluiten
Praktische informatie
We merken dat er enige verwarring is wat betreft het tijdslimiet van afmelden bij de dagopvang Tante Pollewop. Vanaf januari 2016 zijn we de afsp... Lees meer

We merken dat er enige verwarring is wat betreft het tijdslimiet van afmelden bij de dagopvang Tante Pollewop. Vanaf januari 2016 zijn we de afspraak “48 uur van te voren tijdens werkdagen” strenger gaan hanteren. In onderstaand schema worden concreet een aantal voorbeelden gegeven.

 

Opvang

Afmelden vóór

Maandag 08:00 uur

Donderdag 08:00 uur

Dinsdag 07:00 uur

Vrijdag 07:00 uur

Woensdag 15:00 uur

Maandag 15:00 uur

Donderdag 09:00 uur

Dinsdag 09:00 uur

Vrijdag 14:00 uur

Woensdag 14:00 uur

 

- minimale afname dagopvang is 2,5 uur per week, tijdens één dag. Dit vinden wij pedagogisch gezien de minimale tijd, dat voor een kind noodzakelijk is om zich veilig te blijven voelen in de groep.

- onderbroken uurtjes worden wegens personeelsbezetting vanaf 1 januari 2016 doorberekend.

Denk hierbij aan tussentijdse bezoekjes van:

* huisarts

* consultatiebureau

* logopedie

* typelessen

Sluiten