Kinderdagverblijf Tante pollewop

Nieuws

Oudercommissie
Jasmine Handring, mama van Noah en Nino, is per maart 2019 herkozen tot secretaresse van de oudercommissie. Desirée Strijbos, mama van Fenna, i... Lees meer

Jasmine Handring, mama van Noah en Nino, is per maart 2019 herkozen tot secretaresse van de oudercommissie. Desirée Strijbos, mama van Fenna, is nieuw lid van de oudercomissie. Samen met Yvonne, Patricia en Chantal zullen zij de belangen behartigen van de andere ouders en zonodig invloed uitoefenen op het beleid bij kinderdagverblijf Tante Pollewop. 

Heeft u ook kinderen op de dagopvang en interesse in het deelnemen van de oudercommissie, dan laat het gerust weten via oudercommissie@kdvtantepollewop.nl . 

 

Sluiten
stagiaire
Op groep 1 bij Tante Pollewop start woensdag 13 maart een nieuwe stagiaire. Haar naam is Sanne Bergmans. Zij is 18 jaar en volgt de opleiding Pedagogi... Lees meer

Op groep 1 bij Tante Pollewop start woensdag 13 maart een nieuwe stagiaire. Haar naam is Sanne Bergmans. Zij is 18 jaar en volgt de opleiding Pedagogisch Medewerker. Jullie zullen haar vooral zien op de maandag en op de woensdagmiddag. Via het ouderportaal ISY zal zij zich binnenkort voorstellen.

Sluiten
een nieuwe leidster bij Tante Pollewop..
Maandag 11 maart start Anke Timmermans, als één van onze juffies bij Tante Pollewop. Ze zal leidster zijn op groep 2 tijdens de maandage... Lees meer

Maandag 11 maart start Anke Timmermans, als één van onze juffies bij Tante Pollewop. Ze zal leidster zijn op groep 2 tijdens de maandagen en donderdagen. Via ISY stelt zij zich voor. We wensen haar heel veel plezier!!

 

Sluiten
Stagiaires
Onze stagiaires Ilse en Vera hebben hun opleiding afgerond. Ze zijn beiden geslaagd! Ilse heeft donderdag 31 januari haar laatste dag en Vera gaat een... Lees meer

Onze stagiaires Ilse en Vera hebben hun opleiding afgerond. Ze zijn beiden geslaagd! Ilse heeft donderdag 31 januari haar laatste dag en Vera gaat een tijdelijk contract bij ons aan, ter vervanging van Miekes zwangerschapsverlof. Zij zal vooral werkzaam zijn op groep 2 van Tante Pollewop en op de BSO.

Sluiten
Sef is geboren!
Hiep hiep hoera.....Mieke en Loy zijn trotse ouders geworden van Sef. ... Lees meer

Hiep hiep hoera.....Mieke en Loy zijn trotse ouders geworden van Sef.

Sluiten
Jaaropgaves
De jaaropgave van uw kosten voor de kinderopvang in 2018 zijn eind januari per mail verstuurd worden. Deze jaaropgave wordt éé... Lees meer

De jaaropgave van uw kosten voor de kinderopvang in 2018 zijn eind januari per mail verstuurd worden. Deze jaaropgave wordt éénmalig verstrekt. Bewaar deze zorgvuldig. Als u er toch nog één nodig zou hebben, zijn wij genoodzaakt om € 7,50 administratiekosten in rekening te brengen.

Sluiten
uurtarieven 1 januari 2019
Tijdens de vergadering van de oudercommissie d.d. 21-08-2018 zijn de tarieven voor 2019 besproken en goedgekeurd. Dagopvang Tante Pollewop en Sjanu... Lees meer

Tijdens de vergadering van de oudercommissie d.d. 21-08-2018 zijn de tarieven voor 2019 besproken en goedgekeurd.

Dagopvang Tante Pollewop en Sjanulke                 € 7.99    

BSO                                                            € 6.89    

 

Per 1 januari dient u deze prijswijziging door te geven bij de belastingdienst.

Voor de netto-tarieven kunt u via www.toeslagen.nl een proefberekening maken.

 

De relatief grote stijging wordt veroorzaakt door de invoering van de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK). Naast een aantal inhoudelijke veranderingen heeft de nieuwe wet gevolgen voor de personele kosten: namelijk, de verplichte invoering van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach en de eis dat er minder baby’s per medewerker geplaatst mogen worden.

Voor één- en geen verdieners is aanvullende informatie beschikbaar i.v.m. gemeentelijke subsidiëring. Deze informatie kunt u opvragen via info@kdvtantepollewop.nl.

Indien u vragen heeft, hulp nodig heeft bij een berekening maken of bij het wijzigen van gegevens bij de belastingdienst, laat het ons gerust weten.

Sluiten
Praktische informatie
We merken dat er enige verwarring is wat betreft het tijdslimiet van afmelden bij de dagopvang Tante Pollewop. Vanaf januari 2016 zijn we de afsp... Lees meer

We merken dat er enige verwarring is wat betreft het tijdslimiet van afmelden bij de dagopvang Tante Pollewop. Vanaf januari 2016 zijn we de afspraak “48 uur van te voren tijdens werkdagen” strenger gaan hanteren. In onderstaand schema worden concreet een aantal voorbeelden gegeven.

 

Opvang

Afmelden vóór

Maandag 08:00 uur

Donderdag 08:00 uur

Dinsdag 07:00 uur

Vrijdag 07:00 uur

Woensdag 15:00 uur

Maandag 15:00 uur

Donderdag 09:00 uur

Dinsdag 09:00 uur

Vrijdag 14:00 uur

Woensdag 14:00 uur

 

- minimale afname dagopvang is 2,5 uur per week, tijdens één dag. Dit vinden wij pedagogisch gezien de minimale tijd, dat voor een kind noodzakelijk is om zich veilig te blijven voelen in de groep.

- onderbroken uurtjes worden wegens personeelsbezetting vanaf 1 januari 2016 doorberekend.

Denk hierbij aan tussentijdse bezoekjes van:

* huisarts

* consultatiebureau

* logopedie

* typelessen

Sluiten